Όροι Χρήσης

1) Η προσφορά ισχύει για το χρονικό διάστημα από 07/2018 εως 09/2019.
2) Ο δικαιούχος για την παρεχόμενη προσφορά είναι ο καταθέτης με το ονοματεπώνυμο που έχει καταχωρηθεί στο λογαριασμό της τραπέζης, χωρίς να έχει δικαίωμα να εκχωρήσει σε τρίτο την προσφορά.
3) Λόγω της πολύ χαμηλής οικονομικής προσφοράς επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για κανενα λόγο και αιτία ακόμη και για ανώτερα βία.
4) Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για δίκλινο δωμάτιο χωρίς πρωινό.
5) Ο δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιήσει το κατάλυμα για ενα τετραήμερο (4 ημέρες) με τρεις διανυκτερεύσεις (3 νυχτες) που έχει επιλέξει εντός του έτους.
6) Εξαιρούνται απο την προσφορά οι μέρες εορτών (Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, Φώτα απο 23-12-2018 έως δεύτερη μέρα του Πάσχα. Τον μήνα Αύγουστο απο 13-08-2018/19 εως 18-08-2018/19 ).
7) Ο δικαιούχος της προσφοράς πρέπει να επιδείξει την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο κατά την άφιξή του στο κατάλυμα.
8) Την κράτηση σας μπορείτε να την κάνετε στις ημερομηνίες που είναι διαθέσιμες εντός του έτους και το κατάλυμα δεν φέρει για την επιβεβαίωση τους καμία ευθύνη για αυτες.
9) Ο δικαιούχος εφόσον έχει κλείσει συγκεκριμένη ημερομηνία δεν μπορεί να ζητήσει αλλαγή αυτής παρα μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάλυμα και σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες.
10) Για τις ειδικότερες ημερομηνίες της κράτησης θα αποστέλλεται email επιβεβαίωσης απο το κατάλυμα αλλιώς η κράτηση δεν θα ισχύει.

Show Buttons
Hide Buttons
Η κάρτα αγορών μου
Σύνολο: 0  (0 items)
Η κάρτα είναι άδεια!
Κλείστε ενα τετραήμερο με 3 διανυκτερεύσεις!

Click to listen highlighted text!